Introductie

Allround service monteur is een zeer afwisselende en zelfstandige functie, zowel op het mechanische als op het elektronische vlak. Je verricht preventief onderhoud en reparaties aan onze producten. De service bonnen worden digitaal verwerkt waardoor je volledig met de techniek bezig kunt zijn. Het is een brede, allround functie waarbij geen dag hetzelfde is. Om ervoor te zorgen dat je de klant optimaal kunt bedienen, krijg de beschikking over een compleet ingerichte service-bus, laptop en mobiel telefoon. 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich richt op ontwerp, fabricage, assemblage en onderhoud van persluchtcompressoren en aanverwante producten en diensten. Onderscheidend vermogen is het hoge serviceniveau, dat zich vertaalt in de maatoplossingen die het bedrijf biedt. Alle disciplines bevinden zich onder één dak.


Functie

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat  met passie voor techniek. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is jou op het lijf geschreven. `je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling, kunt improviseren en weet ook wat een commerciële aanpak is. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent woonachtig in de regio Rotterdam.


Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma richting MBO werktuigbouw en affiniteit met elektrotechniek. Daarnaast ben je service gericht en beschik je over het rijbewijs B. (B-E is een pré).


Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur.
  • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.