Introductie

Een Allround Timmerman / klusjesman is van alle markten thuis! Je hebt verstand van o.a. timmeren, schilderen, elektra werk, loodgietwerk, tegelreparatie, kitten, monteren van sanitair, etc.

Organisatie

Onze opdrachtgever werkt zowel veelal bij particuliere klanten in opdracht van woningbouw verenigingen. Bij particuliere klanten moet je denken aan alle klussen die je als woning eigenaar (verhuurder) in en om een huis moet uitvoeren.

Functie

Je hebt genoeg kennis om 80% van de klussen op te lossen. en weet wat je grenzen zijn en wanneer hij de hulp van een specialist moet inschakelen. Welke werkzaamheden? uitvoeren van timmerwerkzaamheden Uitvoeren van loodgieters werkzaamheden uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren van schilderwerkzaamheden plaatsen/ vervangen van een kraan plaatsen/ vervangen van een lichtschakelaar Plaatsen/ vervangen van een keuken ophangen en aftellen van een deur en/of raam vervangen van kapotte tegels verleggen van een afvoerleiding aanbrengen van trapleuningen plaatsen van schuttingen schoonmaken van goten Reparaties van regenpijpen enz enz….

Functie-eisen

Je hebt een vakopleiding en/of je hebt veel ervaring opgedaan met beroepsmatige klussen (we hebben het hier niet over een hobbyist) Je bent een echte allrounder Je hebt aantoonbare technische affiniteit met bijvoorkeur een specifieke specialisme al Timmerman Je communiceert duidelijk en je kan goed samenwerken Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs Je bent flexibel, servicegericht je bent fit want het het blijft wel fysiek werk Je werkt netjes en georganiseerd

Aanbod

Een fulltime functie voor 40 uur Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht, duur en klant De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!

Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.