Introductie

Ben jij een super handige Loodgieter met ervaring in renovatiewerkzaamheden? Elke dag een nieuwe uitdaging vind je leuk. Alleen werken of samen met collega’s is voor jou beide geen probleem. Jij neemt daarin je verantwoordelijkheid om de loodgieters werkzaamheden op een correcte manier uit te voeren. 


Organisatie

Een gezellig team vind je belangrijk en je houdt van een feestje op zijn tijd of een gezellige BBQ, samen met die collega’s op wie je kunt bouwen. Bij ons kun je kleine en grotere renovatiewerkzaamheden uitvoeren, heb je behulpzame en fijne collega’s en prima tools om de werkzaamheden aan te pakken. Het maakt voor jou niet uit of je werkt aan een keuken, badkamer of toiletrenovatie. En met jouw positieve instelling is geen klus jou teveel. Je hebt de juiste ervaring en pakt werkzaamheden moeiteloos zelfstandig op. 


Functie

Jij bent die allrounder op wie wij kunnen rekenen. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden

 • Vervangen van sanitair en/of radiatoren
 • Aanpassen leidingwerk t.b.v. keuken, badkamer- toiletrenovaties
 • Meedenken over de planning en verdere uitvoering van de renovatie.


Functie-eisen

Wat zoeken we in jou:

Jij wordt vrolijk van renovatieklussen. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij dat iedere renovatie weer op tijd en naar wens wordt uitgevoerd. Je werkt prima samen maar ook jezelf volledig richten op een klus vind je geen probleem. Met jouw ervaring heb je voor ieder probleem een oplossing en met deze positieve instelling is geen klus jou teveel. Het is een pre wanneer je in het bezit bent van een diploma Installatietechniek niveau 4 of gelijkwaardig.


Daarnaast vragen we:

 • Aantoonbare ervaring in renovatiewerk
 • Een rijbewijs B 


Aanbod

Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal. Dat begrijpen we bij iDealMatch als geen ander. Zowel qua techniek als qua veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste tools. Uiteraard krijg je ook de beschikking over een bestelbus. Daarnaast zijn ook de volgende zaken bij ons vanzelfsprekend:

 • Een werkgebied in de buurt van jouw woonplaats.
 • Overmatig vaak filerijden en te lange werkdagen zijn bij ons nauwelijks aan de orde. Stukken beter voor jouw balans tussen werk en privé.
 • Een zelfstandige functie binnen een leuk en hecht team. We hebben iets voor elkaar over en er heerst een toegankelijke en gezellige werksfeer.
 • Een vrije en verantwoordelijke baan.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.
 • Een fulltime functie voor 40 uur.
 • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 07.00 uur en 16.00 uur, afhankelijk van de opdracht, situatie, duur enz enz.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.


Inlichtingen

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan in deze functie via iDealMatch? Solliciteer dan via de sollicitatie link en je hoort z.s.m. iets van onze Recruiter!

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.