Introductie

Ben jij de technische duizendpoot die wij zoeken? Ben jij iemand die actief mee denkt over verbeter mogelijkheden van de werkprocessen en de optimalisatie van het machinepark? Dan zoeken wij jou en nodigen we je uit om te reageren zodat we je meer informatie kunnen geven over deze mooie interessante baan.
Organisatie

Op onze locatie in de regio Alphen produceren wij met enthousiasme en passie verschillende limonadesiropen! Om zo goed mogelijk limonadesiropen te kunnen produceren wordt er gebruik gemaakt van een modern machinepark en computergestuurde afvullijnen. Het is belangrijk dat dit machinepark goed onderhouden wordt en zo efficiënt mogelijk draait en daarom zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur om de technische dienst te versterken!!


Functie

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en het oplossen van storingen aan het machinepark en andere technische apparatuur/installaties binnen je aangewezen divisie. Daarnaast denk je actief mee over verbeter mogelijkheden van werkprocessen en optimalisatie van het machinepark. Naast deze werkzaamheden hou je je bezig met ad-hoc technische aanvragen waarbij je werkt binnen de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Kortom, je bent een technische duizendpoot! Als onderhoudsmonteur werk je in een klein maar gezellig team onder leiding van het hoofd TD. Je draait mee in een 2-ploegendienst, ochtenddienst van 06:00 tot 14:30 uur en middagdienst van 14:30 tot 23:00 uur.


Functie-eisen

• Afgeronde technische opleiding op MBO 4 niveau, richting elektrotechniek
• Kennis van besturingstechniek, netwerken, pneumatiek en werktuigbouwkunde
• Basiskennis van PLC
• Bij voorkeur opleiding NEN 3140
• Bij voorkeur een lasopleiding
• Minimaal 3 jaar ervaring met onderhoudswerkzaamheden
• Mondelingen en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Let wel: meedraaien in een twee ploegendienst.


Aanbod

Een fulltime functie voor 40 uur
Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming om je data te bewaren.