Introductie

Als technisch servicemedewerker ga je aan de slag op het hoofdkantoor in Zoetermeer. Van daaruit worden de vele vestigingen in NL bediend en verhelp je storingen aan warme dranken automaten. Je geeft zowel telefonische ondersteuning op kantoor als op locatie als dat nodig is.  

Organisatie

Onze klant is gespecialiseerd in koffie voor bedrijven en organisaties. Ze is overtuigd van haar toegevoegde waarde voor haar klanten. Hun automaten kunnen binnen hun klasse meer.

Hun ingrediënten (met name de koffie- en de theesoorten) zijn net even wat beter geselecteerd. Ook met hun service en informatieverstrekking willen ze graag voorop lopen. Dat lukt uiteraard door de kwaliteitsgedachte hoog in hun vaandel te hebben.


Functie

Je ondersteunt andere vestigingen en collega’s en geeft technisch verkoopadvies. Je repareert en reviseert de automaten en geeft training aan de collega’s van alle vestigingen. Je stelt automaten in en maakt deze verzendklaar. Je handelt retourzendingen en garanties af, werkt nauw samen met collega’s en je doet voorstellen om veelvoorkomende storingen op te lossen en denkt na hoe de service verbetert kan worden. Tevens beheer je samen met collega’s het magazijn waar alle onderdelen netjes worden beheerd. Je werkt actief aan het beschrijven van storingen die vaak voorkomen.


Functie-eisen

Je hebt een technische MBO opleiding gevolgd of hebt dit niveau verkregen door werkervaring. Je hebt ervaring met het werken met MS office en een ERP systeem. Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare service functie. De geschikte kandidaat is communicatief sterk, beschikt over een probleemoplossend denkvermogen, heeft aandacht voor details, is uiterst betrouwbaar en klantgericht. Tevens ben je flexibel, zelfstandig, in bezit van een rijbewijs B en woonachtig in de regio.

Aanbod

Je komt in een veelzijdige organisatie te werken waar je een afwisselende functie zal bekleden met uitzicht op een vast contract. Onze opdrachtgever biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden aan en een leuke werkplek bij een informeel en hecht team met korte lijnen binnen de organisatie.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.