Introductie

‘S Ochtends ga je vol enthousiasme op pad samen met je collega! Als je bij dit bedrijf komt werken, krijg je een gedegen inwerkprogramma. Pas als je zelfstandig kunt werken, ga je alleen op pad.


Organisatie

Jouw toekomstige werkgever is een onderhoudsbedrijf dat ontzorgt. De installaties kan je terug vinden op grote bedrijfspanden door heel Nederland. Niet alleen met betrekking tot de glazenwasinstallaties maar ook de dak veiligheid en de inspectie daarvan.


Functie

Je werkdag begint niet op kantoor, want je gaat direct met de werkbus naar de klant. Hier start je om 08:00 uur met je eerste klus. De klanten zitten door heel Nederland. Hoe laat je dus vertrekt, hangt af van waar de klant zit.

Jij voert onderhoud uit aan de dakwagens, verwisselbare gondels, hangladders en werkbruggen. Zegt je dit allemaal niets? Geen probleem, als je hier komt werken wordt alles je geleerd van A tot Z. Dit onderhoud wordt gemiddeld één keer per jaar gedaan. Ook moeten deze materialen/installaties worden gekeurd en getest. Dat behoort ook tot jouw takenpakket. Kan je dit nog niet? Het bedrijf leert het je graag.

De dakwagens hangen aan kabels. Die zorgen er voor dat de dakwagen netjes recht blijft hangen. Deze kabels moeten één keer in de zes jaar vervangen worden.

Is er een acute storing? Dan moet deze worden opgelost. Dat betekent dat als jij de dichtstbijzijnde monteur bent, je hier naar toe moet gaan.

Voordat jij begint met jouw werkzaamheden, maak je eerst een foto van wat gerepareerd moet worden. Klaar met je werkzaamheden en is alles goed gerepareerd? Dan maak je opnieuw een foto. Deze foto’s worden verwerkt in een rapport die naar de klant wordt verstuurd, zo kunnen zij goed zien wat jij voor werk hebt gedaan.


Functie-eisen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Technisch inzicht: jouw twee rechterhanden komen hier goed van pas.
  • Jij bent in bezit van een B-rijbewijs
  • Je hebt geen hoogtevrees, omdat je op gebouwen staat tussen 2 meter en 100 meter hoog
  • Je hebt klanten door heel Nederland, je vind het dus niet erg om veel te rijden


Aanbod

  • Een werkbus van de zaak om naar de klant te rijden
  • Het betreft een fulltime functie voor langere tijd met uitzicht op vaste dienst verband
  • Je salaris wordt gebaseerd op je kennis, kunde en leeftijd


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met iDealMatch, bel 079-888 8 888!


Sollicitatie

Via de tekst (en knop) solliciteer kan je kiezen uit de diverse sollicitatie mogelijkheden via de site.

Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging met een uitleg over de AVG wet en het verzoek om toestemming.