Voor kandidaten

iDealMatch helpt technische specialisten de juiste baan te vinden. Samen brengen we uw sterke kanten in kaart. iDealMatch brengt de ideale match tot stand.

Bij iDealMatch draait het om u (als kandidaat). Graag vinden we een passende positie voor u, maar we hebben méér ambitie. iDealMatch investeert in langdurige relaties en loopbaanbegeleiding.

Daarom bieden we een breed pakket diensten aan: van werving & selectie tot executive search, van re-integratie tot outplacement, van uitzending tot detachering, van zzp’er tot Interim Professional!

Solliciteer direct op een vacature of stuur uw cv in middels een open sollicitatie. We nemen dan snel contact met u op.

Monteur tot directeur

iDealMatch bemiddelt voor alle technische functies op MBO- HBO- en TU-/WO-niveau.

  • Met een middelbare technische opleiding op zak ligt de wereld van techniek open. We helpen de juiste keuzes te maken en adviseren over vervolgopleidingen en vakgerichte cursussen

  • Ook na een afgeronde HTS- of TU-opleiding is het zaak om goed afgewogen carrièrestappen te maken
  • Voor een professional op HBO-niveau met een aantal jaren gerichte ervaring is het net zo belangrijk om op het goede moment de juiste keuzes te maken.

iDealMatch zorgt voor de juiste baan en adviseert en begeleidt u tijdens uw zoektocht naar een uw nieuwe (tijdelijke of vaste) baan.

Solliciteer direct op een vacature of stuur uw cv in middels een open sollicitatie. We nemen dan snel contact met u op.

Loondienst

U zoekt een baan op niveau in de techniek? We zijn deskundig en betrokken bij het gehele traject, van vacature tot onderhandeling over arbeidsvoorwaarden met uw toekomstige werkgever! We hebben opdrachtgevers (werkgevers) uit alle sectoren binnen de techniek en we doen er alles aan om samen de ideale match te maken.

Vergroot uw mogelijkheden en neem contact op met iDealMatch

Interim Professionals & Zzp’ers

U bent een technische professional. Goed opgeleid en gedreven om het beste uit uzelf te halen. U werkt op freelance-basis voor verschillende opdrachtgevers. Maar wat als uw project net is afgerond en de nieuwe opdracht nog even op zich laat wachten? Het is heel goed mogelijk dat iDealMatch precies de goede oplossing heeft. Vergroot uw mogelijkheden en neem vandaag nog contact op met iDealMatch.

Overstapservice

Heeft u het naar uw zin bij uw huidige opdrachtgever? Maar is de relatie tussen u en uw formele werkgever (het bemiddelingsbureau) verstoord geraakt? Met iDealMatch behoudt  u uw functie: we treden namens u op en komen met de betrokken partijen tot een oplossing.

Vergroot uw mogelijkheden en neem contact op met iDealMatch

Laat iDealMatch voor je werken