Over IdealMatch2023-02-08T13:28:14+00:00

Over iDealMatch

iDealMatch is een landelijk onafhankelijk bemiddelingsbureau voor de techniek. Met opdrachtgevers en gespecialiseerde kandidaten uit bijvoorbeeld de bouw, elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek en interieurbouw.

We werken vanuit één centrale vestiging, reageren snel en houden de communicatielijnen kort. Door onze eigen achtergrond en ervaring in de techniek spreken we dezelfde taal als onze opdrachtgevers en kandidaten. Recruitment, payrolling, uitzenden of detacheren: aan u de keus.

Vergroot uw mogelijkheden en neem contact op met iDealMatch.

over Ideal Match

  • Op zoek naar een technische professional met precies de juiste ervaring en achtergrond? Die past bij uw organisatie en direct inzetbaar is? iDealMatch vindt de beste kandidaat, met de passende kwalificaties en instelling. Plaats hier direct uw vacature

  • Bent u in voor een nieuwe uitdaging op uw vakgebied? Is het tijd voor de volgende stap in uw carrière? iDealMatch heeft de ideale technische baan al, of anders gaan we graag samen met u op zoek. Bekijk hier het actuele overzicht van onze vacatures.


De vacatures van Ideal Match
Bekijk ze hier allemaal

Laat matching voor jou werken

Laat ons zoeken naar jouw nieuwe baan
en upload hier jouw CV

Ga naar de bovenkant